Apartamente Titan Trapezului noi

Despre noi


In urma succesului avut cu proiectul VILE MARULUI – FAZA 1, Residence City lanseaza inca un proiect de 12 vile pe strada Marului – VILE MARULUI – FAZA 2

Am finalizat si vandut toate apartamentele din cele cinci proiecte rezidentiale si recent am finalizat si vandut toate cele 17 vile construite in primul proiect al nostru de vile, suntem mandri de formarea unei comunitati deosebite, cu proprietari de calitate.
In urma succesului avut cu proiectul VILE MARULUI – FAZA 1, Residence City lanseaza inca un proiect de 12 vile pe strada Marului. Residence City reprezintă o nouă viziune asupra spațiilor locative: imobile cu arhitectură modernă și atractivă care respectă peisajul urban, cu o dezvoltare dinamică și sustenabilă, ce respectă standardele de construcție impuse de legislația în vigoare. ”Vrem să oferim clienților noștri cele mai bune condiții de locuit, astfel că proiectul este realizat conform celor mai moderne și sigure norme de proiectare și utilizăm finisaje de calitate, pentru a conferi un stil rafinat caselor. Suntem deschiși, astfel că ținem cont de sugestiile clienților, pentru că doar împreună putem obține rezultatul scontat.” ALBU Vasile – dezvoltator și fondator al Residence City.

De ce să fii viitorul nostru locatar?


– Suntem flexibili și axați pe nevoile clienților;
– Calitate ridicată la prețuri avantajoase;
– Dispun de gradina proprie;
– Compartimentare inteligenta, cu camere spatioase si cu spatii foarte bine gandite si fructificate;
– Pentru parcare sunt proiectate locuri de parcare in fata vilelor;
– Locuintele sunt moderne,eficiente energetic;
– Locul unde confortul se impleteste cu siguranta si cu design deosebit;
– Va asiguram disponibilitatea,seriozitatea si promptitudinea echipei RESIDENCE CITY;

VILE TITAN TRAPEZULUI NOI

error: Content is protected !!